Сподели историята си за книгата „Моето разкриване“

Преди близо две години създадохме сайта Моето разкриване с идеята да дадем на ЛГБТ хората възможност да си помагат помежду си. Досега страничката е била посетена от близо 6000 уникални потребители, което без съмнение е голям успех.

Сега планираме да развием този проект, като го извадим от виртуалното пространство. Работим по създаването на книга с лични разкази на ЛГБТ хора, която ще представим тази есен, навреме за Деня за разкриване. Проектът ще бъде частично финансиран от Фонд 2012  на Деси Петрова (все още търсим остатъка от нужните средства) и ще включва медийни партньорства, разпространение на книгата в цялата страна и живи представяния в няколко града.

За да бъде всичко това възможно, имаме нужда от помощта ти. Ако смяташ, че твоята лична история може да помогне на други, които тепърва минават по нелекия път на разкриването, свържи се с нас на info@deystvie.org. Няма нужда да пишеш нищо предварително, защото разказите могат да бъдат събирани и под формата на интервюта, лични или по Skype. Идеята е да разкажеш как си осъзнал(а) своята ориентация, имало ли е вътрешна борба, през какви етапи си преминал(а), пред кого си се разкрил(а) и как, какви са били реакциите, как се чувстваш днес и т.н.

Толкова е лесно, а ползата може да бъде огромна!

Поради финансови съображения се налага да ограничим обема на книжката, което може да доведе до това да не успеем да включим в нея част от получените истории. Отпадналите разкази ще бъдат качени директно в сайта Моето разкриване. Благодарим ви за разбирането!

Изображението на корицата е само с илюстративна цел и не е окончателно.